Kontorlokaler til store og små virksomheder

Find kontorlokaler lige herVed at leje dig ind i kontorlokaler i en større bygning med fælles reception og kantine får du muligheder for vækst og en række andre fordele.

Er du på udkig efter lokaler, er der flere muligheder – du kan leje kontorlokalerne selv, eller du kan leje dig ind i en bygning, hvor der er mange kontorer, som en fælles udlejer er ansvarlig for. Fordelene ved sidstnævnte er, at du ikke selv er ansvarlig for vedligeholdelse, og i mange af de store kontorhoteller medfølger der telefon, internet, kantine, mødelokaler og andre services.

At leje et kontorlokale som en del af en større bygning med samme ejer, giver dig også mulighed for at udvide, når din virksomhed vokser.

Når du leder efter lokaler, bør du overveje hvilken beliggenhed, der passer bedst til dig. Skal det være i en industripark med nemme parkeringsmuligheder? Eller indre by med summende liv, brosten og charme?

Kontorlokaler i kontorfællesskab giver adgang til professionelle faciliteter
Er du en lille eller mellemstor virksomhed, så er der mange fordele at høste ved at vælge kontorlokaler i et kontorhotel. Her sidder mange virksomheder sammen i deres egne lokaler. Når man lejer sig ind i lokaler på denne måde, får man samtidig adgang til reception, mødelokaler og ofte også kantine – samtidig med at internet, telefon, rengøring, kaffe og vand er en del af servicen. Du skal altså ikke ud at hyre rengøring og kantinepersonale – og nettet kører fra den dag, du flytter ind.

I et kontorhotel får du også mødelokaler med, når du lejer kontorlokaler. Her har du mulighed for at booke mødelokalet, når du har brug for det, så du ikke betaler for at have et tomt mødelokale stående. Mødelokalerne hos f.eks. Regus fremstår alle med flipover, whiteboard og andre mødefaciliteter ligesom forplejning og videokonferenceudstyr, kan tilkøbes.